ELADÓ LAKÁSOK TELKIBEN


Társasházaink egyedi és különleges hőszivattyúval szerelt klimatizált lakásokat kínálnak. A fsz-i lakásokhoz kizárólagos használatú kert részek tartoznak, az emeleti ingatlanokhoz pedig nagyvonalú és méretes teraszok épülnek. A tágas teraszokról kinézve minden irányba zöldet láthatunk a Zsámbéki medence szép dombjaival körbe rajzolva. Ettől leendő otthonaik könnyedek és szabad érzést árasztanak  magukból.

Részletekért és további információért keresse értékesítő kollégánkat!


Tekintse meg eladó lakásainkat


Megnevezés Épület Szint Szám Szoba Terasz Alapterület Ár Érdeklődés Státusz
A.F.1 A 0 1 2 9.02 m2 60.59 m2 -   Eladva
C.F.1. C 0 1 2 11.00 m2 67.28 m2 -   Eladva


Kapcsolatfelvétel


SEGÍTHETEK VÁLASZTANI?

Név *
Név
Császper Ingatlanközvetítő irodalánc

Hermann Judit
2089 Telki Budajenői út 4.

 csaszpertelki@hotmail.com
 +36 30 999 8599


TÁVOL A NAGYVÁROS ZAJÁTÓL


INFRASTRUKTÚRA


Telki infrastruktúrája az agglomerációs települések közül kiemelkedően jó. Építési telkeink a Falu központjában találhatóak. Gyalogosan is közel van a Posta, élelmiszer áruház, óvoda, iskola, uszoda és a most épülő orvosi rendelő. Összesen 1-2 perc séta alatt elérhető minden. Ideális kisgyermekes családok számára de a pihenni vágyó idősebb korosztály számára egyaránt.TELKIRŐL


Telki a természet elemeit hordozza magával. Telki a budapesti agglomeráció nyugati szektorában Budapesttől 21 km-re, Budakeszitől 9km-re nyugatra található a zsámbéki medence északkeleti peremén. Közvetlen szomszédja Budajenő,ezzel a településsel szinte már össze is épült. Másik közelebbi szomszédja 5km-re déli irányba fekvő Páty.

Ugrás az oldal tetejére